GÖNEN'DE EĞİTİM'DE ULUSLARARASI İŞBİRLİĞİ

GÖNEN

Gönen Halk Eğitim Merkezi ve ASO 27 Mayıs – 3 Haziran 2013 tarihleri arasında Letonya'nın başkenti Riga ve Litvanya'nın başkenti Vilnius'ta 1 haftalık çalıştaya katılacak.


 

Gönen Halk Eğitim Merkezi ve ASO 27 Mayıs – 3 Haziran 2013 tarihleri arasında Letonya'nın başkenti Riga ve Litvanya'nın başkenti Vilnius'ta 1 haftalık çalıştaya katılacak.


Letonya Riga Turiba Üniversitesi Yabancı Diller Anabilim Dalının davetlisi olarak katılan Gönen Halk Eğitim Merkezi ve ASO heyeti, dil eğitim metodları teknikleri inceleyecek ve bir dizi kültürel aktivitelere katılacak.

Litvanya ve Letonya da yapılacak olan çalıştaya Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Sabri CANER, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet YILMAN ve İngilizce Öğretmenleri İlker EREN ve Yaşar TARHAN katılacaklar.

Projenin Türkiye koordinatörlüğü yürüten İlker EREN; projemize  Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğü her türlü katkıyı sağlamaktadır.2014 Haziran ayında 6 ülkeden gelecek olan eğitimcilerle Türkiye'nin misafirliğinde Gönen'de yapılacak olan toplantıyı Balıkesir deki eğitim kurumlarında uygulamayı planladıklarını ve İl Milli Eğitim Müdürlüğünün böyle uluslararası ve üniversitelerinde ortak olduğu bir projeye sahip çıktığını belirtti.

Bu kapsamda Letonya ve Litvanya'da yapılacak olan çalıştaya katılacak olan Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Sabri CANER, Turiba Üniversitesi Fakülte dekanı Agita Donina,Yabancı Diller Bölüm Başkanı Ineta Luka,Vilnius Milli Eğitim Bakanlığından Antanas Levickas ve Business College Müdürü Jolanta Skirgaile'li makamlarında ziyaret edilecek ve karşılıklı bilgi alışverişi sağlanacaktır

Toplantıya Türkiye, Almanya ve Danimarka'dan 4, Slovenya'dan 3, Litvanya ve Letonya'dan 6 eğitimci katılacak.





Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı